Rebellious Vinterjakke Sort

Lucky no. 7

699,00 kr.

Lucky No. 7

Lucky No. 7 er grundlagt i 2014 af Risma Bachoe som er mor til 2 børn - en datter og en søn. Risma fandt i forbindelse med hendes søns fødsel ud af, at hendes lykketal altid har været 7, og heraf opstod navnet. 

Mærket er kendetegnet ved at være et sejt mærke, der udstråler en vis hårdhed. Børnetøjet er unikt unisex og er både til babyer og børn. 

Det er vigtigt for Lucky No. 7, at børnenes tøj matcher deres personligheder. Det er altså tøj til det seje barn, som har en vis kant med masser af personlighed. Endvidere går man meget op i, at tøjet er behageligt at have på, samtidig med at der er fokus på bevidst bæredygtighed. Børn elsker at lege og det er der god mulighed for i tøjet fra Lucky No. 7. 

Helt monokromt bruges farverne sort / grå / hvid og sjove prints. Tøjet fra Lucky No. 7 er ikke kun sjovt og behagelig at have på, men det er tillige produceret på en måde, der er god mod miljøet og de mennesker bag det. Det er 70 % af den samlede kollektion er fremstillet af en blanding af bomuld og elastan, som er et skridt i den rigtige retning.