Maja Strikket Vanter Sweet Rose

Liewood

279,00 kr.
Villas Hue Kat Sweet Rose

Liewood

299,00 kr.

LIEWOOD

LIEWOOD blev grundlagt af indehaverne Anne Marie Lie og Anja Skov i sommeren 2015. Navnet på brandet er opstået som en sammentrækning af indehavernes navne, og er lynhurtigt blevet et eftertragtet brand.

Kendetegnet for LIEWOODs tekstilprodukter er den høje kvalitet som kan anvendes i den moderne familie. Produkterne er forarbejdet udelukkende af økologiske bomuld. Formålet med produkterne er at advokere for en langsom livsstil samtidig med at produkterne kan gå i arv i generationer. Produkterne produceres i Indien af GOTS-certificerede (global organic textile standard) producenter - af erfarne syerske under kontrollerede forhold. 

Kvaliteten er i top som er opnået ved brug af de bedste materialer, et afsæt i nordisk designtraditioner og indehavernes personlige præg. 

LIEWOODs design har fokus på barndommens skrøbelige uskyld samt den moderne families livsstil. Det er produkter der skabes for at blive brugt, og de kan derfor medbringes overalt. Produkternes print udstråler personlighed og sjæl hvilket gør dem eventyrlige og ægte. 

Sentiers sortiment består af det lækre sengetøj i både baby og junior størrelsen til dit barn, men også til de voksne.