-80%
Viskose/bambus Leggings Forever Orchid

Joha

19,00 kr. 99,00 kr.

Joha

Joha er grundlagt tilbage i 1963 og var den første virksomhed, der producerede uldundertøj til børn. I dag er Joha skandinaviens største producent af undertøj og nattøj i uld og bomuld til babyer og børn.

Mærket er kendetegnet ved sin fremragende kvalitet, de gode pasformer og fine design.

Uldprodukter er rigtig lækre til dit barn, da uld besidder nogle gode egenskaber. Uld har en god evne til at absorbere fugt, således at det holder tør og beskytter barnets helbred og velvære. Uld kan faktisk optage op til 40 % af sin egen vægt. Derudover isolerer det rigtigt godt og regulerer naturligt temperaturen. Sidst men ikke mindst er uld lækkert og skånsomt mod huden. 

Joha vil gerne være med til at passe på miljøet. I dag er Joha godkendt af mærket EU ECOLABEL. EU ECOLABEL er EUs miljømærke. Et mærke som kun gives til virksomheder, der kan dokumentere, at deres produkter lever op til de strenge miljømæssige krav. Derudover er de fleste af Johas uldprodukter anerkendt af det internationale Woolmark certifikat. Dette certifikat er et af verdens mest anerkendte tekstilmærknings-symboler. Joha har også “Animal Welfare” certifikatet.