-60%
Baby Quilt Blush

CamCam

244,00 kr. 625,00 kr.
Baby hjelm Blue wave

CamCam

120,00 kr.
Baby hjelm Sashiko mint

CamCam

120,00 kr.

CamCam

CamCam er grundlagt af arkitekten Sara Giese Camre i 2012. Med hendes uddannelse som arkitekt ved hun, at de fysiske omgivelser påvirker os som mennesker, og det var med dette i tankerne, at ideen til CamCam opstod. 

Mærket er kendetegnet ved at være børneprodukter, som skaber smukke og rolige omgivelser for barnet. CamCam ser det som en nødvendighed i kontrast til den travle hverdag som mange børn oplever. Det harmoniske univers skaber mulighed for eftertænksomhed for barnet, som gør at barnet udvikler sig. Designet er klassisk, tidløst og produkterne har et poetisk udtryk. 

 For CamCam er miljø og social ansvarlighed vigtigt. Det betyder, at CamCam er GOTS certificeret og tekstilproduktionen bliver produceret på GOTS certificerede produktionsenheder. Det er vigtigt for CamCam, da man anser miljøet som afgørende for vores børn og deres fremtid. Den sociale ansvarlighed kommer til udtryk ved at sikre gode arbejdsforhold på produktionsenhederne. Syerskerne får en ordentlig løn ligesom at der er nul-tolerance over for børnearbejde.