-49%
Neglelak Night in bourgogne

Appeal4

40,00 kr. 79,00 kr.
-49%
Neglelak Sunspotter

Appeal4

40,00 kr. 79,00 kr.

APPEAL 4

APPEAL4 blev grundlagt i 2012 ud fra spændende ideer, samt energien og lysten til at blive en ny dansk spiller som samtidig kunne give et modspil til de etablerede neglelak brands i Danmark. APPEAL4 blev til ved mission om at levere smukke og aktuelle neglelakker, men samtidig træde ind på markedet med en helt klar holdning til verdenen. 

Det er først og fremmest en holdning til dyrevelfærd. Ingen af APPEAL4’s produkter er således testet på dyr, hvilket EU lovgivning også i dag forhindrer. Det betyder, at ingen kosmetiske produkter må være testet på dyr. 

Derudover går APPEAL4 meget op i helbredet, hvorfor ingen af produkterne indeholder Toluene, Formaldehyde, Formaldehyde resin, Camphor eller DBP (Dibutyl Phthalate).

APPEAL4 er kendetegnet ved at bestræbe sig på at være first movers. Der skabes ofte nye og interessante nuancer ligesom at der lanceres 4 - 5 tematiske kollektioner om året. APPEAL4’s kreative gen skaber farver og kollektioner ved at lege med farver, gennemskue tendenser og bare elske neglelak. De lader sig inspirerer af alverden også hverdagen. Passion og forståelse er APPEAL’s stærke side og kollektionerne er en smuk harmoni af populære tendenser, holdbarhed og finish.