-80%
Kalender 2017 Blå

Alfabetdyr

50,00 kr. 250,00 kr.

Alfabetdyr

Alfabetdyr er et dansk brand, der producerer de fineste produkter til den moderne familie og jeres barn.

Brandet har eksisteret siden maj 2014, hvor de første alfabetdyr så dagens lys. Siden er der kommet nye produkter og dyr til. Alfabetdyr er et stort hit på diverse sociale medier som Facebook og Instagram. 

Alfabetdyrs sortiment består bl.a. af plakater, kort og en bog der giver mulighed for at beskrive dit barns historie. Ens for alle produkter er at kan vælge det der passer til netop din øjesten. 

For at sikre kvaliteten og den høje standard produceres plakaterne i Danmark. Alfabetdyret printes på et papir med en smuk struktur og er ubestrøget, hvormed papiret opnår et mat udseende. Plakaternes baggrundsfarve er i sart creme og fremstår smukt på en hvid væg.

Sentiers sortiment af Alfabetdyr er velegnet til den nyfødte i barselsgave, som dåbsgave eller bare som forkælelse af dit eget barn. Plakaterne pynter fint på ethvert børneværelse.

Illustrationerne bliver præget af forskellige tegnet dyr, som alle hver især udtrykker nogle af de bedste egenskaber ved børn såsom glæde, nysgerrighed, barnlighed og humor. 

Plakaterne giver en unik mulighed for at give dit barn noget enestående som samtidig beskriver barnet, fx den årstid barnet er født i eller bare en følelse.